Дія активних компонентів |
Пророщені зерна вівса, кукурудзи, пшениці та ячменю – джерело цінних корисних речовин, а саме амінокислот, вітамінів, ферментів, антиоксидантів, фітогормонів, мінералів, незамінних кислот, природних пребіотиків та детоксикантів. Забезпечують комплексне очищення організму на всіх рівнях, зокрема на рівні міжклітинного та внутрішньоклітинного простору. Досить швидко відновлюють весь склад мікробіому кишечника, слизових оболонок та шкіри. Забезпечують повний спектр поліненасичених жирних кислот, які гальмують подальший розвиток запальних процесів і сприяють швидкому відновленню енергії. Відчутно збільшують розумову активність і здатність запам’ятовувати великі об’єми інформації. Синхронізують роботу шлунково-кишкового тракту, повертають імунній системі здатність працювати в системі «свій – чужий», яка дозволяє вчасно виявити «чужинця» і знешкодити його. Відбувається зміцнення кісток, відновлення хрящів та зв’язок, покращується тургор шкіри і стан волосся, нігтьової пластини та зубів. Завдяки великому обсягу макро- та мікроелементів, антиоксидантів, фітоферментів і фітогормонів відбувається стрімке відновлення організму на клітинному рівні, що забезпечує потужний аnti-age ефект і гальмує процес передчасного старіння.
З метою значного підвищення біологічних та харчових якостей суперфуду було створено унікальну комбінацію з 4 злакових культур, яка проходить унікальний та інноваційний біохімічний і біотехнологічний процес оброблення зерен. Цей процес призначений для значного збільшення концентрації амінокислот, жирів, вуглеводів, клітковини, мінеральних речовин, вітамінів, ферментів, фітогормонів та інших біологічно активних компонентів і надання цим речовинам більш простої форми для легкого засвоєння.
Пророщені зерна вівса містять повний спектр незамінних амінокислот, різноманіття вітамінів, особливо вітаміну Е, збільшений вміст таких мікро- та макроелементів, як калій, магній, залізо, кальцій, мідь та цинк, а також достатню кількість антиоксидантів поліфенолів. Покращують обмінні процеси, володіють гіпохолестеринемічним впливом, стимулюють процеси кровотворення, підвищують метаболізм серцевого м’яза, стимулюють лактацію, покращують відтік жовчі. Використовуються у лікувально-профілактичному харчуванні при порушеннях ліпідного обміну, атеросклерозу, захворюваннях печінки та жовчовивідних шляхів. Для профілактики й лікування анемій, зокрема у вагітних жінок і годувальниць.
Пророщені зерна кукурудзи містять велику кількість вітамінів групи В, вітамін Е, фітогормони (рослинні андрогени й естрогени). Біологічна цінність полягає в збільшенні швидкості обмінних процесів і зміцнення імунної системи. Значно підвищує витривалість і стійкість організму до негативного впливу різних захворювань. Використовується в лікувально-профілактичному харчуванні у дорослих і дітей при збільшених розумових та фізичних навантаженнях, заняттях спортом, для покращення метаболізму.
Пророщені зерна пшениці мають у складі весь перелік незамінних амінокислот, вітаміни групи В, вітаміни С і Е, багато рослинних ферментів. Вони здатні за короткий час нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, відновити активність основних ферментних систем, що в рази покращує процес перетравлення і засвоєння їжі. Підвищує стресостійкість організму дітей і дорослих, забезпечує потужний антиоксидантний захист і гальмує передчасне старіння органів і систем. Використовується як лікувально-профілактичне харчування при порушенні діяльності шлунково-кишкового тракту (закрепи, здуття, метеоризм, синдром лінивого кишечника). Як невід’ємний компонент дієтичного харчування рекомендується при всіх захворюваннях печінки, жовчного міхура, нирок. Умовно здоровим людям рекомендується системне споживання при тривалих і надмірних розумових і фізичних навантаженнях, для профілактики й запобігання виникнення хвороб серця і судин та можливого розвитку онкологічної патології.
Пророщені зерна ячменю містять високу концентрацію кальцію, калію, заліза, цинку, фосфору та магнію, а також багаті на вітаміни групи В. Нормалізують процеси обміну речовин, активують систему кровотворення та підвищують продуктивність роботи залоз чоловічої репродуктивної системи. Формують продуктивний імунний захист і підвищують активність всіх ланок імунітету. Використовується як лікувально-профілактичне харчування з метою покращення метаболічних процесів, підтримки нормальної роботи ендокринної та репродуктивної систем. Збільшують надходження кисню в серцевий м’яз і запобігають виникненню таких ускладнень, як стенокардія, ішемічна хвороба серця та серцева недостатність. У дієтичному харчуванні рекомендується вживання при панкреатиті, холециститі й коліті.
Пророщенные зерна овса, кукурузы, пшеницы и ячменя являются источником ценных полезных веществ, а именно аминокислот, витаминов, ферментов, антиоксидантов, фитогормонов, минералов, незаменимых кислот, природных пребиотиков и детоксикантов. Обеспечивают комплексное очищение организма на всех уровнях, в частности на уровне межклеточного и внутриклеточного пространства. Достаточно быстро восстанавливают весь состав микробиому кишечника, слизистых и кожи. Обеспечивают полный спектр полиненасыщенных жирных кислот, тормозящих дальнейшее развитие воспалительных процессов и способствующих быстрому восстановлению энергии. Ощутимо увеличивают умственную активность и способность запоминать большие объемы информации. Синхронизируют работу желудочно-кишечного тракта, возвращают иммунной системе способность работать в системе «свой – чужой», позволяющей вовремя выявить «чужака» и обезвредить его. Происходит укрепление костей, восстановление хрящей и связок, улучшается тургор кожи и состояние волос, ногтевой пластины и зубов. Благодаря большому объему макро- и микроэлементов, антиоксидантов, фитоферментов и фитогормонов происходит стремительное восстановление организма на клеточном уровне, что обеспечивает мощный анти-age эффект и тормозит процесс преждевременного старения.
С целью значительного повышения биологических и пищевых качеств суперфуда была создана уникальная комбинация из 4 злаковых культур, которая проходит уникальный и инновационный биохимический и биотехнологический процесс обработки зерен. Этот процесс предназначен для значительного увеличения концентрации аминокислот, жиров, углеводов, клетчатки, минеральных веществ, витаминов, ферментов, фитогормонов и других биологически активных компонентов и придания этим веществам более простой формы для легкого усвоения.
Пророщенные зерна овса содержат полный спектр незаменимых аминокислот, разнообразие витаминов, особенно витамина Е, увеличенное содержание таких микро- и макроэлементов, как калий, магний, железо, кальций, медь и цинк, а также достаточное количество антиоксидантов полифенолов. Улучшают обменные процессы, обладают гипохолестеринемическим воздействием, стимулируют процессы кроветворения, повышают метаболизм сердечной мышцы, стимулируют лактацию, улучшают отток желчи. Используются в лечебно профилактическом питании при нарушениях липидного обмена, атеросклероза, заболеваниях печени и желчевыводящих путей. Для профилактики и лечения анемий, в частности, у беременных женщин и кормилиц.
Пророщенные зерна кукурузы содержат большое количество витаминов группы В, витамин Е, фитогормоны (растительные андрогены и эстрогены). Биологическая ценность состоит в увеличении скорости обменных процессов и укреплении иммунной системы. Значительно повышает выносливость и стойкость организма к отрицательному влиянию разных заболеваний. Используется в лечебно-профилактическом питании у взрослых и детей при увеличенных умственных и физических нагрузках, занятиях спортом для улучшения метаболизма.
Пророщенные зерна пшеницы содержат весь перечень незаменимых аминокислот, витамины группы В, витамины С и Е, много растительных ферментов. Они способны за короткое время нормализовать работу желудочно-кишечного тракта, восстановить активность основных ферментных систем, что улучшает процесс переваривания и усвоения пищи. Повышает стрессоустойчивость организма детей и взрослых, обеспечивает мощную антиоксидантную защиту и тормозит преждевременное старение органов и систем. Используется как лечебно-профилактическое питание при нарушении деятельности желудочно-кишечного тракта (запоры, вздутие, метеоризм, синдром ленивого кишечника). В качестве неотъемлемого компонента диетического питания рекомендуется при всех заболеваниях печени, желчного пузыря, почек. Условно здоровым людям рекомендуется системное потребление при длительных и чрезмерных умственных и физических нагрузках для профилактики и предотвращения возникновения болезней сердца и сосудов и возможного развития онкологической патологии.
Проращенные зерна ячменя содержат высокую концентрацию кальция, калия, железа, цинка, фосфора и магния, а также богаты витаминами группы В. Нормализуют процессы обмена веществ, активируют систему кроветворения и повышают продуктивность работы желез мужской репродуктивной системы. Формируют продуктивную иммунную защиту и повышают активность всех звеньев иммунитета. Используется в качестве лечебно-профилактического питания с целью улучшения метаболических процессов, поддержания нормальной работы эндокринной и репродуктивной систем. Увеличивают поступление кислорода в сердечную мышцу и предотвращают возникновение таких осложнений, как стенокардия, ишемическая болезнь сердца и сердечная недостаточность. В диетическом питании рекомендуется употребление при панкреатите, холецистите и колите.
|
Склад |
Подрібнені пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи.
Вітамінний склад:
А, Е, В1, В2, В5, В6, В9, Н, холін, ніацин, РР, С.
Мінеральний склад:
Бор, селен, хром, залізо, ванадій, марганець, цинк, йод, мідь, фтор, калій, кальцій, кремній, магній, фосфор.
Амінокислоти:
Валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін, аланін, аргінін, аспарагінова кислота, гістидин, гліцин, глутамінова кислота, пролін, серин, тирозин, цистин.
Ферменти:
Амілаза, протеаза, ліпаза.
Харчова (поживна) цінність / 100 г: білки – 11.1, жири – 1.9, вуглеводи – 62.5.
Енергетична цінність (калорійність) / 100 г: 312 Ккал / 1307 кДж. |