Призначення |
Для боротьби із зайвою вагою у програмах корекції маси тіла, для детоксу, покращення когнітивних функцій та кардіопідтримки, при синдромі подразненого кишечника, цукровому діабеті 1 і 2 типу, при важких фізичних навантаженнях. |
Переваги |
- Зерно жита ферментоване.
- Абсолютна біодоступність.
- Висока біологічна цінність.
- Джерело натуральних вітамінів групи В.
- Низький глікемічний індекс. |
Дія |
ЗМІЦНЮЄ ІМУНІТЕТ.
НАПОВНЮЄ ЕНЕРГІЄЮ.
НОРМАЛІЗУЄ КИСЛОТНО-ЛУЖНИЙ БАЛАНС.
ПОКРАЩУЄ РОЗУМОВІ ТА ФІЗИЧНІ МОЖЛИВОСТІ.
НОРМАЛІЗУЄ РОБОТУ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ.
ВІДНОВЛЮЄ ПРОЦЕСИ ТРАВЛЕННЯ.
СПРИЯЄ ПРОФІЛАКТИЦІ ДИСБАКТЕРІОЗУ.
НОРМАЛІЗУЄ ОБМІННІ ПРОЦЕСИ.
ПОПОВНЮЄ ЗАПАСИ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН.
СПРИЯЄ ОЧИЩЕННЮ ВІД ШЛАКІВ І ТОКСИНІВ.
РЕГУЛЮЄ ВАГУ.
СПРИЯЄ НОРМАЛІЗАЦІЇ РІВНЯ ЦУКРУ В КРОВІ. |
Дія активних компонентів |
Жито – це злакова зернова культура, яка є унікальним продуктом для правильного дієтичного харчування. Вона має низький показник глікемічного індексу, тому вважається низькокалорійним продуктом.
Жито багате на поживні речовини, є джерелом вітамінів і мінералів, необхідних людині. Для отримання солоду жито проходить всі етапи ферментативного гідролізу, без ферментативної паузи. У результаті складні молекули білків, жирів і вуглеводів розпадаються на простіші сполуки, які не вимагають додаткових енергетичних витрат від організму на перероблення. Регулярне вживання в їжу житнього солоду попереджає розвиток хронічного енергодефіциту, зміцнює імунітет (особливо корисний для хворих, які перенесли тяжкі захворювання, складні операції, а також для людей, які страждають від виснаження (анорексії) або в астенічному стані).
У cолоді житньому ферментованому міститься багато вітамінів-антиоксидантів Е, А, С, які нормалізують рівень артеріального тиску, активно перешкоджають тромбоутворенню, зміцнюють судинну стінку, знижують проникність судин. Позитивно впливають на організм жінок (особливо вітамін Е) протягом усієї вагітності та в післяпологовий період, активно сприяють посиленню лактації.
Солод житній ферментований рекомендується вживати для профілактики та комплексного лікування жіночого й чоловічого безпліддя.
Калій та магній – відмінна профілактика атеросклерозу, артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, інфаркту та інсульту.
Комплекс таких мікро- та макроелементів, як марганець, магній, цинк, хром, селен регулює вироблення власного інсуліну, що попереджає розвиток інсулінорезистентності та цукрового діабету.
Солод житній ферментований вважається найкращим джерелом креатину та вітамінів групи В. |
Спосіб використання |
Вживати по одній столовій ложці, додаючи до соку, кефіру, йогурту, каші тощо. |
Склад |
Пророщене ферментоване жито
Вітамінний склад:
В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, РР, К, Е.
Мінеральний склад:
Калій, кальцій, фосфор, магній, марганець, залізо, цинк, фтор, кремній, сірка, ванадій, хром, мідь, селен, молібден.
Амінокислоти:
Лізин, гістидин, аргінін, треонін, серин, глютамінова кислота, пролін, гліцин, аланін, валін, метіонін, ізолейцин, лейцин, тирозин, фенілаланін.
Харчова (поживна) цінність / 100 г: білки - 11,3, жири - 1,5, вуглеводи - 83,1.
Енергетична цінність (калорійність) / 100 г: 326 ккал. |
Протипоказання |
Індивідуальне несприйняття компонентів, вік до 3 років. |